HINNASTO

KAIKKI TILAUKSET JA KYSELYT OSOITTEESEEN info@tmimerilyra.fi, en ota tilauksia vastaan puhelimitse. Katso kattavammat tilausohjeet eri palveluista niiden sivuilta (klikkaa valikkopalkista palvelukategoria auki). 


ELÄINKOMMUNIKOINNIT:   48€/eläin, talouden muu lemmikki samalla tilauksella 45€. (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin kommunikoinnin mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti.) 

SELVÄNÄKÖKANAVOINNIT JA AURATULKINNAT:  58€/kpl/ihminen, perheen toinen ihminen (esim. vanhempi ja alaikäinen lapsi) samassa tilauksessa 55€ (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti.) 

LUONNONHENKIKATSELMUS: 38€/alue (esimerkiksi talosi kotitontut ja pihamaasi tai luonto-alueesi olennot ) (Lasku, jossa on 7pv maksuaika lähetetään valmiin tulkinnan mukana asiakkaalle sähköpostitse + siitä tulee vahvistustekstiviesti.) 

KAUKOENKELIENERGIAHOITO: 3 x 20min sarja 58€. Tästä palvelusta lisätiedot etusivulla!
 
LEMMIKKIEN LOMAHOITO: 
"Lemmikkien lomahoito" -kategoriasta sivun valikosta löytyy jonkin verran viitteellistä hinnastoa. Lomahoitotoiminnasta asiakkaan pitää olla maksanut ennakkoon vähintään viikon verran (tai vähemmän jos hoitojakso on lyhyempi). Jos tiedossa on kahden viikon lomahoitojakso on sekin maksettava ennen ensimmäistä hoitopäivää ja muunlaisissa hoitojaksoissa sovitaan asiasta erikseen asiakkaan kanssa. Asiakas saa laskun sähköpostiinsa. Kaikesta lomahoitotoiminnasta tehdään myös aina kirjallinen hoitosopimus, jossa on listattu hoitajan velvollisuudet, palvelun hinta ja lomahoitojakson kesto. Pyydä tarjous lemmikkiesi lomahoitotoiminnalle kotikäynnillä Keravalla tai lähiseudulla! Marsujen kynsiä voin leikata kotikäynneillä sovitusti hintaan 5€/eläin. Kaikissa palveluissani asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, muussa tapauksessa teen sopimukset/hoidan tilauksen hänen huoltajansa kanssa. 

 Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin aikojen saatossa.
Copyright (c)2018. All Rights Reserved.