KÄSITYÖPALVELUT

Olen aina ollut hyvin luova ja persoonallinen ihminen ja käsilläni erilaisten luomusten tekeminen on minulle hyvin tärkeä osa elämääni. Erityisesti pidän villasukkien tekemisestä, viimeaikoina myös valtavat huivit ovat houkutelleet itsensä pyöröpuikoilleni. Myyn vain omavalmisteisia käsitöitäni, suunnittelen mallit omasta päästäni ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Vaikkapa asiakkaan toiveiden/mieltymysten mukaan puolipohkeeseen olevien kirjoneulesukkien suunnittelu vie tovin jos toisenkin kun oikein laitan mietintämyssyn päähän. Teen luomuksiani suurella sydämellä ja ilolla ja tämä välittyy myös lopputulokseen.

 *Itsesuunnittelemieni mallien kopiointi ja käyttö kaupalliseen tarkoitukseen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!*

Materiaaleina käytän useimmiten villasekoitelankoja, esimerkiksi 75% villaa/25% polyamidia, mutta myös muunlaiset materiaalit onnistuvat. En omista koneneulontalaitetta ja neulon/virkkaan aina tilaustyöt käsin. Välineistönä minulla on tavallisimmin 15-20cm pitkät puumateriaaliset sukkapuikot sukkia tehdessäni ja isoja muhkeita huiveja olen tehnyt viimeaikoina 6mm puumateriaalisilla n. 60cm pyöröpuikoilla. Toiveita voi tietenkin esittää tilaustyössä käytettävän lankamateriaalin suhteen ja tutkin asiaa sen pohjalta.

Allergisille tiedoksi, että taloudessamme on lemmikkejä, mutta heille on oma huoneensa ja neulon useimmiten olohuoneessamme, jossa lemmikkejä ei asustele eikä juuri käy. Kumpikaan taloutemme henkilöistä ei tupakoi. Jos olen käsitellyt/siivonnut marsuja/muita lemmikkejäni en neulo tilaustöitä samoissa vaatteissa ja neulon aina puhtain käsin (olen aikamoisen tarkka siisteysasioista). Jos asiakas on vaikkapa vaikeasti allerginen pähkinöille se kannattaa mainita tilausvaiheessa niin en tule vahingossakaan koskeneeksi pähkinöihin päivänä jolloin käsittelen hänen tilaustaan.

 Suosittelen kurkistamaan Instagramissa jakamiani kuvia ja neulomusblogiini, VILLAMERIIN. Näistä saa hieman osviittaa kuvien muodossa mitä kaikkea olenkaan tehnyt. :)

HINNASTO:

Hintoihin lisätään postikulut, jotka vaihtelevat tilaustyön koon ja painon mukaan. Veloitan kirjeestä vakiosti 2,5€ postikulua/1 kirje tai muu postitustapa ja -maksu asiakkaan niin toivoessa. En vastaa postin hukkaamista lähetyksistä, pakkaan aina huolellisesti ja kuvaan lähettämäni kirjeen/paketin vielä postin tiskillä. Asiakas saa aina tilaustyöstä kuvia sen valmistuttua ja työn pitää olla maksettu ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Tilaus on sitova, tarjouspyyntö/muu kysely ei vielä maksa mitään. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen, muussa tapauksessa hoidan tilauksen hänen huoltajansa kanssa.

Käsityöpalveluihin on haastavaa kehitellä valmista hinnastoa hinnan määräytyessä tilaustyön mukaan, joten olen tehnyt seuraavanlaisen VIITTEELLISEN hinnaston villasukkiin (joissa ajateltu esimerkkimateriaaliksi perus villasekoitelangan, jonka itse olen todennut toimivaksi), joka on yleisin neulomus mitä teen:

1-2 väriä (* +2€ jos toinen väreistä on raitalanka tai +2€ kolmas väri) 
lyhyt varsi: koot   36-40  29€,      koot 41-> alkaen 35€
n. puolipohje: koot 36-40 34€,    koot 41-> alkaen  43€ 
n. polvitaive: koot 36-40 40€      koot 41-> alkaen 50€
polven yli: koot 36-40 50€          koot 41-> alkaen 57€

Kirjoneule
lyhyt varsi: koot 36-40   37€        koot 41-> alkaen 45€
n. puolipohje: koot 36-40   45€   koot 41-> alkaen 50€
n. polvitaive: koot 36-40   60€    koot 41-> alkaen 65€
polven yli: koot 36-40      79€      koot 41-> alkaen 89€

Muunlaisista sukista tai muista neulomuksista/virkkuutöistä voit tiedustella hintaa minulta sähköpostitse osoitteesta info@tmimerilyra.fi. Todella mielelläni teen erilaisia tilaustöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

TILAUSOHJEET: 

Laita sähköpostiviestiisi oma nimesi, puhelinnumerosi (jos tulee jotain kiireellistä asiaa vaikka postituksen tms. suhteen), osoitteesi/haluamasi postitustavan ja kerro millaisen luomuksen tahtoisit tilata. Väritoiveesi ja jos kirjoneuletta niin joku teema voisi olla hyvä minun tietää, jotta pääsen suunnittelemaan. Myös kokotiedot minun on tärkeä tietää, jalan koko, mielellään myös jalkapohjan pituus varpaineen kaikkineen senteissä, jalkapöydän leveys leveimmästä kohtaa, jos sukat toivotaan puoleen pohkeeseen/pohkeeseen olisi hyvä saada myös pohkeen paksuimman kohdan ympärysmitta ja toivottu sukan varren pituus lattiasta mitaten. Vastausviestissä kerron jonotustilanteestani/arvioidun valmistumisajankohdan ja esitän lisäkysymyksiä jos kyseinen tilaustyö on toteutettavissani. 

 info@tmimerilyra.fi

Asiakkaan tietoja käytetään vain ja ainoastaan tilauksen suorittamiseen ja tiedot ovat luottamuksellisia.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Copyright (c)2018. All Rights Reserved.