LAHJAKORTIT

Selvänäköisiin palveluihini on myös ostettavissa lahjakortit! Toimitan asiakkaan sähköpostiin maksun jälkeen koodin, jolla sitten lahjan saaja voi tehdä tilauksen palveluihini mainitsemalla sen tilausviestissään. Varsinaista fyysistä lahjakorttia minulla ei ole käytössä, mutta koodin voit itse kirjoittaa vaikkapa syntymäpäiväkorttiin ystävällesi. Lahjakortit ovat samanhintaisia kuin palvelunikin, eli:

Eläinkommunikointi/-meediointi 52e
Selvänäkökanavointi tai auratulkinta 62e
Luonnonhenkikatselmus 42e
Kaukoenkelienergiahoitopaketti 3x20min 62e
Kuukausikatselmus 6kk 34e ja 12kk 49e

Lahjakortti on voimassa 2kk sen ostamisesta ja sitä ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti tulee olla maksettu ennen lahjakorttikoodin käyttöä. Mainitut hinnat sis.alv.24%.

* Pyrin rauhoittamaan viikonloput muille kuin työasioille ja täten vastaan sähköpostiin/työviesteihin vain arkipäivinä. Jos arkipäivinä olet odottanut vastausta viestiisi jo yli 3vrk laitathan viestisi uudelleen, joskus sähköpostiliikenteessä kun voi tulla mutkiakin matkaan. Pääosin vastaan noin 2vrk sisällä arkisin viesteihin. Tulkintajono on viimekuukausina ollut 1-2vk joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Voit aina tiedustella jonotustilannettakin sähköpostitse jos aikatauluasiat pohdituttavat tilauksen tekoon liittyen. Aurinkoa sinulle juuri tähän päivääsi! *
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.