BLOGI - Erään työpäiväni kulku.

Minulta on ajan saatossa useammankin kerran kysytty hyviä kysymyksiä siitä kuinka oikein työskentelen. Tuumasin koota yhden työpäiväni tähän alle jos se hieman asiaa valaisee, vaikka päivät tosin vaihtelevatkin keskenään. Ja tuosta kuvasta vielä sen verran, että kristallipallo on puhtaasti vain koristeena. Sain sen joskus lahjaksi ja mikäs sen parempi paikka sille kuin työpöytäni. Harvemmin oikeastaan käytän mitään välineitä työskentelyyni (toisinaan kortteja), mutta on mielestäni täysin ok jos joku toinen tulkitsija käyttää hänelle sopivia välineitä tai tarvikkeita. Kaikki olemme omanlaisiamme. Läppärin ruudulla oleva teksti on tätä blogitekstiä, ei asiakastyötä.

.----- 
 
Työpäivä ke 30.3.2022 

Klo 12.45 kone auki ja kirjoittamaan tätä, suunnittelen tekeväni ainakin 4 tulkintaa tänään ja mieluiten klo 18 läppäri kiinni ja asioita kaupungille hoitamaan. Itseni tuntien olen hieman optimistinen ajankäytön suunnittelun suhteen ja esimerkiksi usein unohtuu (edelleen) se miten "näkymätöntä työtä" lukeutuu tulkintoihin mukaan kun asiakkaalle tekee sen jälkeen laskun, oikolukee tulkinnan parhaansa mukaan ja vielä kirjoittaa sähköpostin (+mahdollisesti lähettää vahvistustekstiviestin), nämä kun tulee vielä noin tunnin tulkinta-ajan lisäksi. Lisäksi päivän aikana tulleisiin sähköposteihin saatan vastata asiakkaiden välillä ja oma hetkensä siihenkin menee. Puhumattakaan, että pitää vähintään 2 tulkinnan välein syödä jotain, kanavointityöskentelyni saa aina aineenvaihduntani pöhisemään tavallista kovempaa vauhtia. Ehkä joskus olen vielä taitava tässä ajanhallinnassa, näin hymyillen sanottuna!  Kuitenkin aina pohdin tarkkaan sen onko hetki sopiva tulkintatyöskentelylle; jos tuleekin jotain muuta kiirettä päivään tai vaikkapa on jokin jumitus kehossa joka syö keskittymistäni tällöin aika herkästi muokkaan ilmoittamaani aikataulua kertoen siitä asiakkaallekin. Tärkeintä on minulle tuntea voivani aina tehdä parhaani asiakastilauksen parissa ja jos se jotenkin tuntuisi kyseenalaistuvan mieluummin muutan aikataulua kuin jäisin pohtimaan olikohan työpanokseni nyt sellainen kuin haluaisin sen olevan. Toisinaan kommelluksiakin kokeva inhimillinen ihminen olen minäkin.

Tyylejä työskennellä kanavointien parissa on varmaankin yhtä monta kuin tekijöitäkin. Se mikä yhdelle toimii ei välttämättä toimi toisella. Itse olen kokenut toimivimmaksi pitää tulkintatyöt kotona aina työpöydän äärellä ja samojen rutiinien sisällä. Näin pystyn yleensä parhaiten sulkemaan työasiat pois vapaa-ajalla mielestä vaikka kotona työskentelenkin. 

Tulkintatöideni rutiineihin kuuluu kynttilä ja tietty rauhallinen ja energialtaan kevyt musiikki (vuosia ollut jo sama käytössä), jota muutoin en tule kuunnelleeksi. Myös kun työpäivä on alkamassa olen huomannut alkavani hieman järjestelemään paikkoja kodissamme ja usein pyyhkimään pölyjäkin; kuin samalla järjestellen ajatuksianikin tulevaa työaikaa varten. Tälläiseen pieneen kohenteluun menee noin 10-15min tavallisesti. Pyykkikonetta ei kokemukseni mukaan enää kannata jättää pyörimään töideni ajaksi, se ei ole enää nuoruudenvetreää sorttia ja tulen automaattisesti toisella korvalla kuunnelleeksi pesuohjelmien etenemistä. Paljon on kyse siitä minkä itselleni olen huomannut ajan saatossa tehokkaimmaksi tavaksi työskennellä näiden etänä tehtävien kirjallisten tulkintatöiden parissa.  Kuudetta vuotta jo ilokseni olen tässä työssä. 

Työpöytäni sijaitsee makuuhuoneessamme ja ehdottomasti on aina pedattava sänky ja saatava huone neutraalin siistiksi (sellainen fiilis kun tietää ettei mikään repsota ja asiat ovat paikoillaan) niin voin uppoutua töiden pariin. Työskentelen mieluiten silloin kun mieheni on lähtenyt omiin töihinsä ja tämä tarkoittaa nykyisin iltavuoroaikataulua. Tässäkin on oma tasapainottelunsa, koska jos tulkintatyöni venyvät kovin myöhään, vaikkapa iltayhdeksään asti on minun vaikeampaa nukahtaa vielä muutamankin tunnin päästä. Ihanteellista olisi saada iltakuuteen mennessä työt hoidettua ja illalla ehtii rauhoittua omien juttujen parissa ennen kuin menee nukkumaan noin puolenyön paikkeilla. 

Työpöydälläni on myös kaksi pakkaa kortteja, toiset ovat yksisarvisviestikortit ja toiset enkelitarotviestikortit. Yksisarvisviestikortteja saatan silloin tällöin nostella itselleni siihen päivääni, mutta toisia korttejani käytän yleensä vain asiakkaiden kuukausikatselmusten parissa työskennellessäni. Aina työskennellessäni kaulassani on myös jonkinlainen ruusukvartsikaulakoru osana työrutiinejani. 

Aloittaessani tulkintatyöt keskityn aina ennen jokaista tulkintaa ottamaan sen oman yhteyteni korkeimpaan valoon ja rakkauteen, teen puhdistukset ja suojaukset niin itselleni kuin kodillemmekin, teen maadoitukseni, pyydän omat auttajani henkimaailmasta paikalle erityisesti töideni ajaksi ja joskus jään hetkeksi katselemaan millaisia sen päivän auttajani ovat. Usein enkeli tai useampi on paikalla, mutta myös muunlaisia yksilöitä on tavallisesti läsnä. Huomaan heidän vaihtelevan sen mukaan millaisia työtehtäviä on sinä päivänä luvassa tai millainen oma päiväni on ollut. Myös eri tulkintojen välillä teen nämä puhdistus-suojaus-maadoitus-auttajien paikalle pyytämisen rutiinini, hieman kevyempinä vain kuin päivän alussa. Nämä myös helpottavat minua keskittymään jälleen eri asiakkaan tilauksen pariin unohtaen mitä edellisen asiakkaan tulkinnassa oli. (Olisi aikamoinen ruuhka mielessä jos kaikki tehdyt tulkinnat jäisivät muistiini.) Toisinaan myös asiakkaisiin liittyvät auttajat tai vaikkapa opastajat saattavat piipahtaa paikalla hänen tilauksensa parissa työskennellessäni, heidät erottaa hyvin omista auttajaporukoistani ja on aina hyvin mielenkiintoista kuulla millaisia viestejä he tahtovat asiakkaalleni välittää. Nämä asiakkaan auttajat poistuvat hänen tulkintansa loputtua ja jälleen omien auttajieni kanssa kohtaan seuraavan asiakkaan kuviot. 

Teen nämä etänä tekemäni kirjalliset tulkintani avaten asiakkaan lähettämän kuvan läppärin ruudun toiselle puolelle ja toiselle puolelle avaan tekstiohjelman. Aika pian yleensä alkaa tupsahdella asioita aistittavakseni ja aina siitä tulkinta lähtee muotoutumaan. Asiat yksi toisensa jälkeen tuodaan minulle esiin ja kirjaan kaiken ylös mitä aistin tavalla tai toisella tulkinnan aikana. 

Ulkopuolelta jos minua katsoo kun työskentelen näytän varmasti vain hyvin keskittyneeltä kirjoittamaan. Ei sen kummempaa ainakaan ulkoisesti täällä tapahdu tulkintojen aikana. Pöydälläni on aina myös vesilasi ja on mielenkiintoista huomata kuinka nälkä tulee näissä töissäni useammin kuin jos on fyysistä työtä ollut tekemässä. Se ruoka mikä fyysistä työtä tehdessäni pitää nälän 3h poissa toimii tulkintatöiden parissa vain 2h ja sitten täytyykin taas syödä. Tämän ajattelen liittyvän energiatasojeni nostatukseen ja energian erilaiseen värähtelyyn töideni aikana. Varsinaisesti en kuitenkaan omaa ajatustyöskentelyäni korosta tulkintojen aikana vaan kanavoin niitä asioita mitä asiakkaan tulkintaan tahdotaan tuoda mukaan. 

 Kello on nyt 13.15 ja täytyykin starttailla töiden parissa.. Äh, vielä hetkeksi jäinkin täyttelemään yllä olevaa tekstiä ja nyt 13.25 uusi starttivaihde päälle!

Tänään on luvassa ainakin auratulkinta, luonnonhenkikatselmus, selvänäkökanavointi ja eläinkommunikointi. Työpäiväni vaihtelevat paljonkin sen mukaan mitä on tilattu ja onko kuinka paljon tilauksia vai rauhallisempaa. Tässä yhdenlainen työpäiväni kulku. 

 Klo 15.08 auratulkinta tehty ja ruokaa syöty. 
 Klo 15.25 selvänäkökanavointi alkaa. 
 Klo 16.43 luonnonhenkikatselmuksen pariin. 
 Klo 18.14 työpäivä valmis, oikolukemani tulkinnat, laskut ja vahvistustekstiviestit lähetetty asiakkaille. Ajallisesti ihmisten tulkinnat vievät eniten aikaa tulkintojen usein ollessa pidempiä kuin muut ja oikolukemiseenkin menee oma tovinsa. Myös ihmisten tulkinnoissa on erilainen, monipuolisempi/monikerroksisempi vire kuin vaikkapa eläimille tai mökkipaikoille tulkintoja tehdessä ja sen vuoksi palveluna se on myös arvokkain näistä kolmesta. Kaikkia näistä on kyllä ilo tehdä ja on mukavaa kun kaikki tulkinnat ovat omanlaisiaan. 

 Huomenna taas jatkuu ja pääsen sen neljännenkin tulkinnan pariin mitä toivoin tälle päivälle. Syömään ja asioita hoitamaan kaupungille siis. 
 
-----

Lisäksi vielä muistan jonkun kysyneen aistinko henkimaailman viestejä kaikenaikaa, myös vapaa-ajalla. Tämä olikin hyvä kysymys myös! Vapaa-ajalla toki olen herkkä (erityisherkkä kun olen) ja tunnen herkistyväni vuosi vuodelta aina vain enemmän. Mutta vapaa-ajallani en lähtökohtaisesti ole virittäytynyt ihan niin korkeisiin energioihin kuin työskennellessäni, joten aika "tavallista" aikaa se kyllä on. Toki jos erikseen kiinnitän huomiota johonkin voin tulkita asioita selvänäköisyyden kautta ja joskus tulee spontaanejakin kohtaamisia kuten edesmenneitä sukulaisiani yht'äkkiä kyläilemään ja tuomaan viestiä, mutta pyrin vapaa-aikani kuitenkin pitämään aika tasaisena ja koen olevani myös aika maanläheinen tyyppi. (Korjatkaa joku minut tunteva tätä jos olen väärässä. :D ) 

Vapaa-ajallani kyllä näen enkelivalopalloja, orbeja, useita kertoja päivässä samoin kuin työskennellessäni näitä näkyy myös. Ainoastaan jos olen itse vaikkapa erittäin väsynyt tai kipeänä muutoin harvemmin tuolloin näkyy orbejakaan. Vapaa-ajallani aika vähän teen kuitenkaan mitään kovin paljoa energioitani madaltavaa (jätin sen vähänkin alkoholin mitä saatoin joskus juoda pois yli viisi vuotta sitten) ja ehkä siitäkin syystä orbeja näkyy myös silloin aika usein.

Sen olen kyllä huomannut, että ollessani ihmisten keskuudessa kulkemassa vaikkapa kauppakeskuksessa ei minulla ole tapana katsella vastaantulijoita mitenkään tarkasti vaan kuljen omassa "kuplassani". Tästä olen saanut kyllä kuulla jälkeenpäin kun joku tuttu on minulle saattanut vilkuttaa ja en ole kertakaikkiaan huomannut. Tässä työssä ja ylipäätään ihan kaikilla jotka selvänäköisiä kanavointeja tekevät on tärkeää ettei ilman lupaa mene kenenkään asioita urkkimaan. Omaa kykyään ei saa käyttää väärin tai se voidaan ottaa pois. Tämäkin on syy miksi vaikkapa kaupungilla vastaantulijoita ei tulisi katsella "selvänäköisin silmin" sen kummemmin. Jos taasen vaikkapa juttelen ystävän kanssa ja tunnen kuinka hänelle olisi henkimaailmasta viestiä tulossa on tällöin aina tärkeää kysyä lupa: "Haluatko vastaanottaa viestin?" eikä vain tyrkyttää sitä hänelle. Ainakin itse koen tämän olevan parhaimmalta tuntuvin tyyli toimia. 

Tämän sivun yläosissa on valikko, josta näet tarjoamani palvelumuodot ja lisätiedot niistä. Aina voi myös laittaa sähköpostia ( info (at) tmimerilyra.fi ) jos jokin askarruttaa. 

Mukavia asioita tähän hetkeesi!

-----
Copyright (c)2022. All Rights Reserved.